top of page

ACTIVITEITEN

VINCENT SHEPPARD

Vincent Sheppard is als Belgisch meubelbedrijf dé referentie wereldwijd voor wat betreft het design en de productie van Lloyd Loom meubelen.

 

De opgebouwde ervaring in het werken met traditionele en duurzame materialen, zoals papier, rotan en hout wordt ondertussen volop toegepast in de ontwikkeling van een volledig nieuwe collectie ‘eco-chique’ designmeubelen.

 

Vincent Sheppard heeft op vandaag een zeer brede waaier van producten, gaande van stoelen tot sofa's, bedden en ligzetels. De collectie bestaat uit een aanbod van kwalitatieve Indoor en Outdoor meubelen.

Vincent Sheppard is volledig verticaal geïntegreerd waarbij het volledige productieproces en de bijhorende kwaliteitscontroles van de meubelen wordt uitgevoerd in de productiefaciliteiten in Indonesië en België.

 

Vincent Sheppard verkoopt aan winkels, projecthandelaars en decorateurs over de gehele wereld. De laatste tijd heeft het merk ook veel succes in de ‘emerging markets’ in Azië met de aantrekkelijke combinatie van eco-vriendelijke meubelen met een mooi design en een uitstekend zitcomfort.

bottom of page